Komplexní výcvik krizové intervence se zaměřením na děti a mládež - Velký vůz Sever - X./2024

Komplexní výcvik krizové intervence se zaměřením na děti a mládež - Velký vůz Sever - X./2024

Velký vůz Sever - poradenské a vzdělávací centrum, z.ú. zve na Komplexní výcvik krizové intervence se zaměřením na děti a mládež.

Rozsah kurzu je 160 výukových hodin (10 dvoudenních setkání), zahájení 03. až 04. 10. 2024. Kurz se uskuteční v Praze. (Další běh tohoto vzdělávacího kurzu bude zahájen v únoru 2025).

Absolvent výcviku komplexní krizové intervence se zaměřením na děti a mládež bude splňovat kvalifikaci dle Asociace poskytovatelů krizové pomoci (dále jen APKP).  Získané znalosti a dovednosti mohou absolventi uplatnit v krizových centrech, linkách pomoci, v zařízeních zaměřených na děti a mládež (např. NZDM, SAS, TSP, …) nebo jako rozšíření kvalifikace odborníků na poli OSPOD, kuratela, PMS, aj.

Obsah:

82 hodin obecné krizové intervence a intervence telefonické
Témata: obecná krizové intervence, profesionální vztah, telefonická krizová intervence a intervence tváří v tvář, nástroje vedení krizového rozhovoru

78 hodin specializačního vzdělání zaměřeného na děti a mládež
Témata: vztahy, rozvody, psychopatologické jevy, smrt, nemoc, umírání, sebepoškozování, sebevražedné myšlenky, poruchy příjmu potravy, CAN, znásilnění, sexualita, přechodové rituály, trauma, kyberšikana, dítě jako svědek krize a další.

Více informací a přihlášení na stránkách Velký vůz Sever ZDE