Workshop "Respektovat a být respektován v kostce"

Workshop "Respektovat a být respektován v kostce"

čtvrtek, 7. 11. 2024 at 16:30 - 19:30

Praha 1

Semináře, přednášky, workshopy

Agentura Wenku zve na workshop "Respektovat a být respektován v kostce".

Program se uskuteční v Praze 1, konkrétní adresa bude upřesněna.

Anotace:
Workshop vycházející z autorského konceptu „Respektovat a být respektován®“ nabízí psycholožka Mgr. Jana Lidická, dlouholetá spolupracovnice spoluautorek tohoto konceptu.
Koncept Respektovat být respektován® vznikl v 90. letech minulého století. Základním východiskem konceptu je přesvědčení, že postoj respektu, který chápeme jako ohled na odlišnosti druhých a ohled na potřeby všech zúčastněných, je klíčový pro všechny mezilidské vztahy.

Prezenční základní autorské kurzy Respektovat a být respektován® byly ukončeny v prosinci 2023. Nyní je možné absolvovat pouze videokurz a v prezenční formě je možné v jedinečné podobě zažít intenzivní workshop "Respektovat a být respektován v kostce" představující základní principy konceptu. Workshop je dělen na teoretickou a praktickou část. V úvodní teoretické části se podíváme na základní pilíře konceptu R+R, kterými je fungování našeho mozku, naše potřeby a teorie motivace. Zaměříme se na to, čeho vlastně chceme ve výchově dětí dosáhnout a podíváme se také na emoce, které nám to často komplikují. V druhé části pak bude možnost během společné diskuse získaný pohled konfrontovat s vlastními zkušenostmi. Osvojíme si také pár praktických nástrojů, které můžete začít testovat ihned po příchodu domů.

Více informací a přihlášení na stránkách Agentury Wenku ZDE