Seminář "Jak na to, aby s námi dítě, žák, klient spolupracoval..."

Seminář "Jak na to, aby s námi dítě, žák, klient spolupracoval..."

Pondělí, 6. 12. 2021 at 15:00 - 18:00

Středisko vzdělávání NAUTIS, Závěrka 2369/14, Praha 6

Semináře, přednášky, workshopy

NAUTIS zve na seminář "Jak na to, aby s námi dítě, žák, klient spolupracoval - nastavení podmínek pro budování vztahu, prevenci rizik a rozvoj potenciálu".

Anotace:
Hlavní část kurzu je věnovaná nastavení podmínek pro spolupráci, které umožňují budování dobrého vztahu, zajišťující optimální míru prevence rizik a současně rozvíjí potenciál dítěte/klienta.
Seminář je určen pro rodiče, pečující osoby i odborníky z řad učitelů, speciálních pedagogů, sociálních pracovníků, psychologů a psychoterapeutů, kteří pracují s dětmi nebo klienty, které si je obtížné získat pro spolupráci, např. s jedinci s autismem, sníženým intelektem, ADHD, ADD, PDA, ale také pro ty, co pracují s jedinci tvrdohlavými nebo s nadanými samorosty.
Kurz je doslova nabitý praktickými mechanismy a modely, které člověku pomohou zorientovat se v rozmanitých situacích a reagovat při nich vhodným způsobem. Lidé totiž bohužel obvykle intuitivně nevolí reakce a prostředky, které vedou k cíli. Zkrátka dělají zbytečné chyby. Seminář tyto chyby vysvětluje tak, že se jich účastníci budou moci v budoucnu vyvarovat a vědomě zvolit vhodné reakce.

Více informací a přihlášení na stránkách NAUTIS ZDE