Konference pro pedagogy MŠ "Učitel/ka je anděl. Ale především člověk!"

Konference pro pedagogy MŠ "Učitel/ka je anděl. Ale především člověk!"

Pondělí, 1. 11. 2021 at 9:00 - 15:30

Hotel Artemis, U Sluncové 14, Praha 8

Konference

Společnost pro vzdělávání Infra zve na celostátní konferenci pro pedagogické pracovníky mateřských škol "Učitel/ka je anděl. Ale především člověk!".

Konference proběhne v prezenční formě i v online živém přenosu.

Každý den je poznamenán shonem: práce, rodina, povinnosti,... pro každého z nás a pro pedagoga dvojnásob. Musí být všude, vše vidět, vše zvládnout, vytvářet pohodu a to vše s úsměvem. Ale dá se to zvládnout?
Mateřskou školu netvoří budova, pískoviště a hromady hraček, ale především laskavá paní učitelka nebo pan učitel, kteří citlivým přístupem a příkladným chováním předávají dětem vzorce způsobů chování a správných vztahů. Připravují je na jejich životní dráhu, podporují jejich vývoj a rozvíjí jejich osobnost. Ke všem odborným znalostem a dovednostem učitelky či učitele patří také emoční vřelost a psychická stabilita. Bez toho by to v mateřské škole ani nešlo.
V jednotlivých přednáškách získáte inspiraci k tomu jak zvládat náročnou profesi pedagoga, tak aby bylo dobře dětem i Vám. Konference Vám poskytne nespočet námětů a inspirací k Vaší práci.

Z programu:
* Učitel/ka je sice "anděl", ale také rodič, partner a především člověk!
* Jak vytvářet citově pozitivní prostředí v mateřské škole?
* Pomoz mi, abych to dokázal sám - Montessori pedagogika v praxi
* Důslednost, nebo bezpodmínečná láska
* Vědomé učitelství

Více informací a přihlášení na stránkách společnosti Infra ZDE