Seminář "Metodika vedení třídnických hodin“

Seminář "Metodika vedení třídnických hodin“

Středa, 12. 5. 2021 at 14:00 - 19:00

Praha

Semináře, přednášky, workshopy

Agentura Wenku, dlouholetý realizátor programů pro třídní kolektivy, vás zve na seminář „Metodika vedení třídnických hodin“ vedený psycholožkou agentury a odbornou garantkou programů Mgr. Janou Lidickou.

Seminář se uskuteční v Praze. V případě nepříznivé epidemiologické situace proběhne seminář v distanční podobě formou webináře přes konferenční rozhraní Zoom.

Akreditovaný 5hodinový vzdělávací seminář pro pedagogy středních škol, víceletých gymnázií i druhého stupně, který vznikl v návaznosti na společné realizování třídnických hodin na partnerských školách jako pokračování práce započaté na adaptačních kurzech. V rámci semináře nahlédneme smysl, možnosti i úskalí práce na vztazích a atmosféře třídního kolektivu. Seminář je rozdělen do tří tematických bloků. V rámci prvního bloku se vedle společného ujasnění významu třídnických hodin zaměřujeme na jejich strukturu, pojetí a styl třídnické práce, stejně jako na praktické náležitosti, které je provází. V rámci druhého bloku se zaměřujeme na témata a metody třídnických hodin. Třetí blok je věnován zejména tématu emocí a možných rizik. V případě nepříznivé epidemiologické situace proběhne seminář v online prostředí.

Více informací a přihlášení na stránkách Agentury Wenku ZDE