Webinář "Seznamovací a stmelovací aktivity v novém kolektivu a týmu"

Webinář "Seznamovací a stmelovací aktivity v novém kolektivu a týmu"

čtvrtek, 22. 4. 2021

-

Webináře

NPI ČR (dříve NIDV) zve na webinář "Seznamovací a stmelovací aktivity v novém kolektivu a týmu", který je určen pro učitele 2. stupně ZŠ, učitele speciálních škol, gymnázií, SOŠ a SOU, výchovné poradce, učitele - metodiky prevence, vychovatele školských zařízení, pedagogy volného času.

Webinář bude rozdělen do dvou dnů, a to 22.dubna 2021, 12.00 - 13:30 a 14:30 - 16.00 a 23.dubna 2021, 8.00 - 9:30 a 10:30 - 12.00 hod.

Interaktivní seminář je věnován seznamovacím aktivitám, poznání týmu a kolektivu. Frekventanti získají nástroje, jak stmelit kolektiv, jak motivovat skupinu či jednotlivce, v rámci semináře budou předvedeny modely řešení nejčastějších výchovných situací při práci s kolektivem i jednotlivci. Seminář je určen pro vyučující a pedagogické pracovníky, kteří každodenně pracují s kolektivem či týmem dětí a žáků, velmi vhodný je pro třídní učitele. Seminář nabídne aktivity, kterou vedou ke zlepšení klimatu třídy a školy, pedagogického zařízení či domova mládeže. Nabízí zamyšlení nad pedagogickou profesí a hlubší zamyšlení nad energetickým profilem žáka. Nabídne pohled na dětský či žákovský kolektiv jako živý organismus, na dynamické stereotypy, principy fungování se snahou motivovat záměrným dějem, který vede k dosažení stanoveného cíle. Seminář je zaměřený na praktické ukázky a pomůcky do výuky, podklady k nim budou předány účastníkům i v elektronické podobě.

Více informací a přihlášení na stránkách NPI ČR (NIDV) ZDE